Oldal 1 / 1
Álommeló
Oldal 1 / 1
Egyéb válaszok erre a témára
#2 spotty (ex-tag)
Elküldve: 2012. április 25. - 14:32:30
Sziasztok! Én mióta az eszemet tudom pincérkedem, éttermekben. Szeretem csinálni. Viszont jó lenne kikerülni a városból. Nyárra hívtak ebbe a hotelbe Balatonra dolgozni, de nem tudom, hoyg elvállaljam-e, mert ahhoz itt kell hagynom a mostani állásom. Azonban nagyon szívesen tölteném az időmet a Balcsinál. Nem tudom, hogy milyen a hotel, csak hallomásból. Valaki volt mr esetleg? Milyen tapasztalatok voltak? Kedves a személyzet?
#4 Vendég (ex-tag)
Elküldve: 2012. február 25. - 13:18:19
#6 Hoffmann Eszter (ex-tag)
Elküldve: 2012. február 16. - 19:16:55
Idézés: Chick - Dátum: 2011. április 11. - 13:58:21
Számodra melyik az a munka, amit a legszívesebben csinálnál és miért?
[b]Szerintem erre a kérdésre nem is lehet más a válasz mint az , hogy a divatszakmában. Imádok tanácsotot adni másoknak és minden álmom teljesülne ha a Cosmonál vagy akár gyakornok ként dolgozhatnék valahol
#9 Huanita (ex-tag)
Elküldve: 2011. november 22. - 11:33:03
Szeretnél pénzt keresni, de nem munkahelyre, vagy állásra vágysz? Otthon maradnál úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy
és jól jönne egy "kis" jövedelem kiegészítés? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nem kell pénzt tenni bele, napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz
25000-100000 Ft között. Ha több szabadidőd van, akár többet is. Nem MLM! Bármikor abbahagyhatod, a megkeresett pénzedet megkapod!
Mi kell hozzá? Internet elérés, számítógép, minimális számítógépes ismeret..., a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Egy próbát megér,
nemde? Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre:pandi.anita@gmail.com
és jól jönne egy "kis" jövedelem kiegészítés? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nem kell pénzt tenni bele, napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz
25000-100000 Ft között. Ha több szabadidőd van, akár többet is. Nem MLM! Bármikor abbahagyhatod, a megkeresett pénzedet megkapod!
Mi kell hozzá? Internet elérés, számítógép, minimális számítógépes ismeret..., a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Egy próbát megér,
nemde? Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre:pandi.anita@gmail.com
Elküldve: 2011. május 10. - 14:29:54
Idézés: Chick - Dátum: 2011. április 11. - 13:58:21
Számodra melyik az a munka, amit a legszívesebben csinálnál és miért?
Szívesen lennék fotós, vagy zeneszerző, mert sokszor úgy érzem, a bennem lévő rengeteg érzést és kreatív energiát ezekkel a munkákkal tudnám leginkább kihozni.
sing
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
Új válasz
MultiIdézés