Cosmo fórum: Álommeló - Cosmo fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1

Álommeló

#1 Felhasználó nem aktív   Chick  - Témaindító hozzászólás

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2011. április 11. - 13:58:21

Számodra melyik az a munka, amit a legszívesebben csinálnál és miért?
0

Oldal 1 / 1

Egyéb válaszok erre a témára

#1 annamaria26 (ex-tag)

• Csoport: Guests

Elküldve: 2012. április 26. - 09:49:25

A karrier és a család összeegyeztethetőségét vizsgálom szakdolgozatomban. Kérem, hogy akinek van 2 perce, töltse ki a kérdőívemet. link

Köszönöm!
0

#2 spotty (ex-tag)

Elküldve: 2012. április 25. - 14:32:30

Sziasztok! Én mióta az eszemet tudom pincérkedem, éttermekben. Szeretem csinálni. Viszont jó lenne kikerülni a városból. Nyárra hívtak ebbe a hotelbe Balatonra dolgozni, de nem tudom, hoyg elvállaljam-e, mert ahhoz itt kell hagynom a mostani állásom. Azonban nagyon szívesen tölteném az időmet a Balcsinál. Nem tudom, hogy milyen a hotel, csak hallomásból. Valaki volt mr esetleg? Milyen tapasztalatok voltak? Kedves a személyzet?
0

#3 fannika02 (ex-tag)

Elküldve: 2012. március 06. - 14:57:48

Én kevés munkával sokat keresni. Nekem ez lenne az álom meló, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy ez az álom melóm.
Linkjeim
0

#4 Vendég (ex-tag)

Elküldve: 2012. február 25. - 13:18:19

Üzenet megtekintéseIdézés: Chick - Dátum: 2011. április 11. - 13:58:21

Én nagyon szeretnék stewardess lenni. Imádok utazni, nyelveket tanulni és megismerni új embereket. Mindent megfogok tenni hogy megvalósítsam az álmomat! :)
0

#5 kata (ex-tag)

Elküldve: 2012. február 19. - 17:06:18

ami még nem teljesült:televíziós műsorvezető, beszélgetős műsorban, híradóban;
és tanár, ami már megvalósult:)
0

#6 Hoffmann Eszter (ex-tag)

Elküldve: 2012. február 16. - 19:16:55

[b]Szerintem erre a kérdésre nem is lehet más a válasz mint az , hogy a divatszakmában. Imádok tanácsotot adni másoknak és minden álmom teljesülne ha a Cosmonál vagy akár gyakornok ként dolgozhatnék valahol :) Mindössze csak 15 éves vagyok de elszánt híve divatnak! Sokan azt mondják hüyleség ,de szerintem egyátlán nem az , én hiszek abban h egyszer valaki felfigyel az írásaimra és azt mondják majd : Igen Rád Van Szükségünk!!! Sokan csak kijelentik , hogy ők a divatszakmában akarnak dolgozni de én nem !!! Nekem mind1 lenne , hogy hol és miylen munka csak az érdekel h a divatszakmában . És ebben szeretném a Cosmo segítségét kérni mert egy magamfajta kisvárosi lánynak misem lenne nagyobb öröm és lehetőség mintha felköltözhetnék Pestre és a nagyvárosi lányok életét élni. Tudom sokan álmodoznak ilyenekről ,de én hiszek benne , hogy csak egy kis akarat kreativitás és kitartás kell és minden menni fog !!! Előre is köszönöm a segítséget !!![/b] :rolleyes:
0

#7 kreka (ex-tag)

Elküldve: 2012. február 10. - 21:26:22

Én most vágtam bele ebbe, link, a 2012-es év legnagyobb, és legszimpatikusabb vállalkozása, ma már a csatlakozók száma, elért a 100 ezer főt.
0

#8 Beua (ex-tag)

Elküldve: 2012. január 26. - 18:41:53

link
Keresd Magad Degeszre!
0

#9 Huanita (ex-tag)

Elküldve: 2011. november 22. - 11:33:03

Szeretnél pénzt keresni, de nem munkahelyre, vagy állásra vágysz? Otthon maradnál úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy
és jól jönne egy "kis" jövedelem kiegészítés? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nem kell pénzt tenni bele, napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz
25000-100000 Ft között. Ha több szabadidőd van, akár többet is. Nem MLM! Bármikor abbahagyhatod, a megkeresett pénzedet megkapod!
Mi kell hozzá? Internet elérés, számítógép, minimális számítógépes ismeret..., a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Egy próbát megér,
nemde? Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre:pandi.anita@gmail.com
0

#10 Felhasználó nem aktív   ocean_beauty 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 24

Elküldve: 2011. május 10. - 14:29:54

Szívesen lennék fotós, vagy zeneszerző, mert sokszor úgy érzem, a bennem lévő rengeteg érzést és kreatív energiát ezekkel a munkákkal tudnám leginkább kihozni.
sing
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó