Hogyan próbálod átvészelni azt az időszakot, amikor épp nincs munkád? És mit teszel meg annak érdekében, hogy minél hamarabb találj?
Oldal 1 / 1
Nem találok munkát
Oldal 1 / 1
Egyéb válaszok erre a témára
#2 Kata (ex-tag)
Elküldve: 2012. április 10. - 21:35:21
Sziasztok! Én egy 22 éves végzős főiskolás lány vagyok, és a környezettudatosság témájával kapcsolatban érdekelne a véleményetek! Ha 18-33 éves korosztályba tartozol és van maximum 5 perced kitölteni a kérdőívemet, hatalmas segítség lenne, és nagyon megköszönném!!!! Szép napot mindenkinek! Üdv, Kata
link
link
#3 aranka (ex-tag)
Elküldve: 2012. április 07. - 20:40:10
Többször voltam már ilyen helyzetben. A legelső és legfontosabb dolog, hogy tudatosítod magadban, hogy ez csak egy ideiglenes állapot, s nem süllyedsz bele az önsajnálatba. Érdemes minél több helyre beadni az önéletrajzodat, még akkor is, ha nem hirdetnek a te végzettségedhez illő állást. Ilyenkor olyan motivációs levelet kell írnod, amely utal arra, hogy bár pillanatnyilag nem keresnek ilyen posztra munkatársat, de amennyiben a jövőben mégis szükségük lenne rá, hát ajánlod magad. Nekem ez már kétszer is bejött. Jó ötlet a barátokat is ugrasztani, hogy amint meghallanak valamilyen hozzád illő munkalehetőséget a saját cégüknél, jelezzék, s persze nem árt, ha ejtenek néhány szót is az érdekedben az interjú előtt. És az internetes álláskereső oldalakra is hasznos beregisztrálni.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
Új válasz

MultiIdézés